top of page

Alternative behandlinger

Meditasjon

Indre helbredelse. Tankes kraft og bevissthet hjelpe gjenopprette helse ved å gi intensjon til cellene, molekyler. atomer å regenerere organer, å gi balanse i kroppen og ro.

Pris 30 min 350,-

Bioresonansterapi

Bioresonansterapi utføres ved hjelp av spesiell apparat med elektromagnetisk feltterapi. Hvert organ og hvert system i menneskekropp opererer på en strengt definert frekvens. En endring av frekvensen skjer av ulike faktorer: funksjonelle, kjemiske, energiinformasjon osv.

Forskere og terapeuter innen bioresonans mener at mange sykdommer begynner med feilaktige, disharmoniske svingninger, som fører til feilstyring av kjemiske prosesser i kroppen. Det elektromagnetiske feltet påvirke kroppens frekvens at organer og systemer til normalt drift etter behandling.

Den form for bioresonansterapi som er bruk i Norge har vært basert på apparatet "Bicon", men etter hvert er det også andre apparater som benyttes "Lybra" og "Mora". I dag er metoden patentert i 72 land.

Pris 40 min 450,-

Vegatest

Vegatest er en elektronisk resonanstest, utviklet i Tyskland over 30 år. Via kroppens meridianer måles organer med forskjellige frekvenser. Forskere mener at mange sykdommer begynner med feilaktige, disharmoniske svingninger som fører til feilstyring av kjemiske prosesser i kroppen, for eksempel stoffskifte, hormonproduksjon, vekst og regenererings prosesser. I langt tid har vi vært kjent med elektriske strømmer til hjertet som måles ved hjelp av EKG, og med hjernebølger som måles via EEG. Hvert organ har sitt eget elektromagnetiske frekvens. Vegatest gjennomføres ved hjelp av en elektrode i hånden, og man opplever ingen smerter eller ubehag i den forbindelse, kan måle belastinger i hele kroppen, og i hvilke organer ubalansen ligger. Vegatestesten kan måle: matintoleranse og allergier, virus, bakterier, giftstoffer, vitamin og mineralmangel.

Pris pr 30time 500,-, pris per 1 time 750,-, pris 90 min 1200,-

Infoterapi

Infoterapi metoden ble skapt av Gennady Y. Temnikov som har doktorgrad i medisin, er psykoterapeut og psykiater. Metoden er basert på 30 års erfaring og det handle om moderne psykoteknology. Vis dere har helseproblemer: et indre organ vil det komme smerter symptomer i form av signaler fra nervene og nervevev. En infoterapeut har trent seg til å leser av negative signaler som lokaliserer seg i kroppen eller sendes ut av kroppen. Prinsippet er å kurere en person med helseplager til å fjerne negativ signal(informasjon) erstattes av positiv signal ( informasjon). Mennesker som ble diagnostisert og kurert etter denne metoden bli kvitt sine helseplager og lever fortsatt i beste velgående.

Pris 90 min 1200,-

Ansiktsbehandlinger

Mini Facial

Rens, peeling, ansikt massasje, maske


Pris 50 min 650,-


Lunch behandling

Hodebunnsmassasje, nakke, skuldre, ansikt massasje


Pris 50 min 550,-


Bryn og vipper

Farging av bryn 25 min 350,-

Farging av vipper 30 min 500,-

Farging av vipper og bryn 40 min 650,-

Klassisk massasje

Massasjen har mange positive effekter, øker blodsirkulasjon, bedre elastisitet i ledd, sener, og muskler, øker lymfesirkulasjon, stimulerer hormonsystemet, stabilisere nervesystemet og styrke immunforsfar.


Pris rygg 30 min 450,-

kropp 60 min 650,-

Aromaterapi

Aromaterapi er den bevisste, kontrollerte og allsidige brukken av eteriske oljer for å styre og bevare helse og velvære. Eteriske oljer er sterk konsentrerte duftstoffer fra forskjellige urter, blomster og trær. Aromaterapi er en unik behandlingsform, der ulike typer massasje kombineres med et individuelt tilpasset utvalg av eteriske oljer. Aromaterapi er utmerket ved aller former for spenninger i kropp og sinn, den gir lavere stressnivå. Lindrer muskelsmerter, bedrer søvn, forbedre utskillelse av avfallsstoffer og øker blodsirkulasjon. Aromaterapi er forebyggende, lindrende, helsebevarende og kan støtte annen medisinsk behandling.

Pris pr. 1 time 650,-

bottom of page